hategame logo
Официално: Rocksteady работят по Suicide Squad игра
пуснато на 07 август 2020 от pseto
suicide squad
Слуховете се оказаха истина за пореден път - Rocksteady работят по Suicide Squad игра. Потвърждението идва от Twitter канала на компанията.

От кратко съобщение научаваме също, че на 22 август ще имаме по-подробно представяне на Suicide Squad. Имаме и изображението, което можете да видите над статията... но засега подробностите приключват дотук.

Така определено ще е интересно да видим какво има да покаже Suicide Squad откъм геймплей. А дали няма да научим и дата/година на премиера? Може би заглавието ще дебютира още през 2020-а?

Последната игра на Rocksteady беше Batman: Arkham Knight, появила се през 2015-а. Играта беше по-скоро смесено приета - от една страна заради технически проблеми, а от друга - заради изчерпването на концепцията на Batman Arkham заглавията. Все пак студиото имаше 5 години, за да разработи нещо ново - съвсем достатъчно време за AAA заглавие. Сега остава само да видим как ще изглежда то.

Коментари
Rostik79 avatar
Rostik79
10 август 2020
Този франчайз упорито го мъчат. Първият филм беше доста зле, а за да затвърдят провала, направиха продължение (или по-скоро спин-оф).
Сега и игра изкарват, която никой не иска. Поне така си мисля, де ...
pseto avatar
pseto
10 август 2020
Мисля, че има потенциал Suicide Squad, просто трябва да попадне в правилните ръце. Филмовите адаптации по DC са пословично лоши и е така от години. Ама нека да видим какво ще ни предложат Rocksteady, най-интересно ми е дали ще разчупят своя Batman Arkham най-накрая...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл