hategame logo
Оригиналният Xbox One бил пенисоиниран преди година
пуснато на 29 август 2017 от pseto
xbox one 9
Оригиналната версия на Xbox One е била пенсионирана тихомълком още миналата година, научаваме от Microsoft. Така софтуерният гигант потвърждава витаещи напоследък слухове в интернет.

Оказва се, че още с пускането в продажба на Xbox One S от Microsoft моментално са спрели да произвеждат оригиналния модел на платформата. Което не е нелогично - освен с по-малки пропорции новата версия на конзолата може да се похвали с леко увеличена производителност... на същата цена.

Така се оказва, че всички бройки от оригиналния Xbox One, които са се продавали в последната година са били произвеждани по-отдавна модели. Но пък несъмнено мнозина, желаещи да се сдобият с нов Xbox са си взели S ревизията и едва ли са се минали с по-старата ревизия.

Тъй или инак към момента Microsoft не успяват да предложат сериозна съпротива на Sony. По неофициални данни Xbox One (плюс S версията) има два пъти по-малко продажби от PS4, който към момента гони границата от 64 милиона.

От друга страна тази есен чакаме Xbox One X - изветен и с кодовото си име Scorpio. Конзолата предлага страхотна производителност на цена от 500 евро - а надеждите на Microsoft са платформата да ги върне в надпреварата със Sony.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл