hategame logo
Sea of Thieves игран от над 15 милиона души
пуснато на 20 юли 2020 от pseto
sea of thieves 1
Sea of Thieves е игран от над 15 милиона души. Това научаваме от съобщение в Xbox Wire, като става ясно също, че само за половин година заглавието е увеличило броя си играчи с над 5 милиона.

През януари тази година научихме, че Sea of Thieves е преминал границата от 10 милиона потребители. А към края на юли те са 15 милиона души.

Причината за част от свежата кръв е PC ревизията на играта, в която влизаме в ролята на пирати, странстващи океаните в търсене на плячка. От друга страна играта е част от Xbox Game Pass - абонаментна услуга, която осигурява куп игри. Тя мотивира немалко играчи да дадат шанс на Sea of Thieves.

Самата игра се появи през 2018-а, като премиерата не беше лека. Най-вече заради голямото количество бъгове в заглавието. Sea of Thieves имаше и доста малко съдържание, което беше друго разочарование.

Все пак поддръжката на играта продължи. В резултат 2019-а беше далеч по-силна от дебютната година на Sea of Thieves, а пък 2020-а успява да надгради допълнително.

Коментари
Enetor avatar
Enetor
22 юли 2020
Преди време пробвах играта през game pass и поне на мен ми се стори супер скучна. Малко и ме беше яд , защото физиката на водата и самото плаване ми допаднаха и има много потенциал в играта. Куестовете или PVE часта в играта, което аз видях е взимане на едни и същи куестове, които те пращат по разни острови да събираш съндъци. Понякога те праща на един остров, понякога трябва да отидеш на 3 различни. Противниците са изключително еднотипни. От време на време изскачат някакви скелети и това е. Общо взето на мен ми се стори един брутален скучен грайнд. Аз ли нещо грешно играя играта не знам, но не виждам какво толкова е добавено, че да си заслужава човек пак да я пробва.
pseto avatar
pseto
22 юли 2020
И аз четох подобни отзиви за играта, заради което изобщо не я пуснах. Едно от нещата, които най-малко ми допадат в гейминга са празни отворени светове. Но и реално дори и да има някакъв приличен сандбокс, в общия случай не знам какво да правя с него, примерно в GTA V хората измислят всякакви глупости за правене, докато обикалят в града, аз карам 5 минути наляво-надясно, става ми скучно и дотам.

А ся какво точно са добавени... кой знае, повече противници и острови сигурно.

Enetor avatar
Enetor
23 юли 2020
Недей и да я пробваш. Ще се ядосаш За GTA V съм напълно съгласен. Няколко пъти се опитах да я избутам докрай, но просто ми писва с това постоянно каране от точка А до точка Б. По едно време ми даде мисия да обикалям с tow truck и да събирам коли. Идеше ми да набия alt + f4.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл