hategame logo
Пач 1.1 за Star Wars: The Old Republic - нови експлойти, неоправен фреймрейт
пуснато на 19 януари 2012 от pseto
swtor
Цъкалката Star Wars: The Old Republic все по-уверено започва да се запътва към рубриката хейт ревюта... особено след последния пач, пуснат наскоро от BioWare. Вместо да разреши част от проблемите в играта, то версия 1.1 на играта причинява нови такива!

Най-сериозен е бъг с фармене на много по-високо от обичайното количество Valor точки в Ilum. Освен това, има и множество по-малки гличове като проблеми с UI-то и други.

Не само това, но и най-сериозният засега проблем в играта - ужасяващият фреймрейт - все още остава неоправен. Дори и да пуснете най-ниските възможни детайли на среден клас машина, то при доста потребители влизането в закрити пространства се превръща в слайдшоу (аз съм един от тези хора!). Не само това, но и повечето PvP арени натоварват сериозно PC-то... нищо, че SWTOR има стара и грозна графика!

Така остава да видим кога BioWare ще оправят всичко това. Макар че в интерес на истината, някак тенденцията с всеки следващ пач да се появяват повече нови гличове и бъгове не вдъхва особено доверие.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл