hategame logo
Първият експанжън на Forza Horizon 3 ще е снеговит
пуснато на 01 ноември 2016 от pseto
forza horizon 3
Известно е, че Forza Horizon 3 ще се сдобие с два експанжъна. С началото на настоящата седмица Microsoft тийзна какво ще видим поне в първия от тях, който очакваме до края на 2016 година. А именно – сняг.

Именно това недвусмислено ни показва изображението горе. Друг детайли за експанжъна към момента обаче липсват. Може би скоро ще има официално представяне?

Всъщност за бъдещата добавка има още доста какво да се казва. Например каква ще е цената. Наистина Forza Horizon 3 има сезонен пропуск, струващ 35 евро, но пък колко ли ще струва всеки от двата експанжъна отделно? Вероятно 20 евро? Или повече?

Иначе добавката е като цяло интересна, особено и с оглед на факта, че Forza Horizon 3 се развива в Австралия. Все пак континентът понякога усеща и зимни условия... а и с глобалното затопляне можем да очакваме всичко.

Самата игра се появи по-рано през годината за Xbox One и PC, като отзивите бяха доста положителни. Но какви ли ще са тези за експанжъните на рейсъра?

Коментари
PornFlakes avatar
PornFlakes
01 ноември 2016
Доста сериозно допълнение. Да не казвам голяма дума, но според мен снега трябваше да го пазят за Horizon 4, който почти със сигурност ще се развива в Япония и някак по-се връзва. От друга страна пък сигурно искат да го имплементират възможно най-скоро, че да имат достатъчно време да го доизпипат. Да симулираш цялостната динамиката и различните променливи от това да пердашиш с автомобил през преспи е бая тежка задача и малко рейсъри имат куража да го имплементират, но пък ако се направи като хората, както в Dirt Rally, е най-интересната настилка за каране според мен. Та,ако има някой друг освен Codies има таланта да се захване с такова начинание то това са Turn 10 & Playground Games.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл