hategame logo
People Can Fly готвят нова игра
пуснато на 31 юли 2020 от pseto
people can fly
Студиото People Can Fly готви нов проект в момента. Заглавието бива окачествено като „много амбициозно“, като ще е част от екшън-приключенския жанр и ще се появи за PC и новото конзолно поколение.

Научаваме също, че играта ще е дело на новото студио на People Can Fly, базирано в Ню Йорк. Изглежда вече концепцията е била начертана, а сега започва и реалната разработка, покрай която американският клон на компанията ще се разшири значително.

За съжаление не знаем почти нищо за проекта. Ако съдим по онова, което People Can Fly ни е представял досега, то е доста вероятно да видим шутър от първо или трето лице (може би второто), включващ тук-таме някоя иновативна механика.

В последните години People Can Fly спомогна за разработката на няколко Gears of War заглавия, като пусна и цяло издание самостоятелно. Освен това поляците предложиха и страхотния Bulletstorm. Студиото проби с Painkiller, а пък по-късно през годината ще видим Outriders (който напомня много силно на Destiny с привкус на Gears of War).

Така сякаш компанията поне финансово е добре, щом може да се разширява толкова. Но как ли ще се справи Outriders и дали ще е пазарен успех или напротив?

Коментари
Rostik79 avatar
Rostik79
03 август 2020
PCF май са едни от малкото компании, които са успели да се измъкнат от лапите на голям издател (EPIC) и да запазят що-годе самостоятелност. Казвам "що-годе", защото пак са силно зависими от ЕПИК.
pseto avatar
pseto
04 август 2020
Дам, има няколко такива случаи, макар че ми се струва, че тези компании ги "пускат" по взаимно съгласие. Някои разпространители тип Activision, EA и т.н. предпочитат да закрият компания, отколкото да я пуснат и нейният бранд да продължи да съществува. Явно е въпрос на бизнес политика, един вид хората свикват, че някое студио е дъщерно на гигант и гигантът след това не иска да го пуска и то да се възползва от натрупаната преди това репутация. Поне аз така си обяснявам нещата, може да има и друг причина.

Мисля, че и Valve са се разделяли добронамерено с компании - Turtle Rock, има и други примери, но за съжаление малко.

Честно казано Outriders ми се струва като потенциално добра игра, въпреки че не е нищо ново на масата... ама той и Ghost of Tsushima не беше, а все пак беше як. Тъй че кой ли знае.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл