hategame logo
Петиция привлича вниманието на Namco Bandai, обмисля се Dark Souls за PC
пуснато на 13 януари 2012 от pseto
dark souls 3
В България "напиши петиция" е нещо, което се казва като модерен синоним на "потърси арменския поп". Оказва се обаче, че из някои части на света подобни инициативи имат сериозен успех.

Една от тях беше започната преди седмица от PC притежатели, които искаха да видят Dark Souls за любимата си платформа. От около 7000 подписа, събрани през първите 24 часа, в момента петицията има сериозните 65 000, като числото продължава да расте!

В крайна сметка... всичко това довежда до интереса на Namco Bandai, които са разпространителите на Dark Souls.

"Моите шефове дойдоха да ме питат за петицията, след като тя експлоадира навсякъде по света", Тони Шоупину, комюнити мениджър в Namco Bandai. "Ако искахте да привлечете вниманието на Namco Bandai Games, то вие успяхте", се допълва в съобщението.

Каквито и да е други подробности отсъстват, но е очевидно, че ще бъде обмислен подобен проект. И сега остава един-единствен въпрос - ще видим ли в рамките на 2012 година порт на Dark Souls за PC и дали няма да има прекалено много бъгове? Като се има предвид колко зле беше оптимизирана играта за PlayStation 3, то нямам причини да вярвам, че положението ще е доста по-добро за PC... дори напротив.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл