hategame logo
Plague Inc. с нов режим - спасяваме света
пуснато на 24 март 2020 от pseto
plague inc.
Преди 8 години на пазара се появи Plague Inc. - игра, в която можем да създадем свой вирус и да наблюдаваме какво ще се случи със света след това. В момента заглавието е на върха на вълната покрай епидемията от COVID-19... а разработчиците на заглавието скоро ще предложат нов режим.

В който можем да спасим света от смъртоносен вирус.

Засега повече детайли липсват, включително и кога режимът ще бъде наличен. Но пък Джеймс Вон, създателят на играта, споделя някои други неща.

Например това, че студиото зад проекта - Ndemic Creations, ще дари 250 000 долара за борба с COVID-19. Парите ще отидат в Световната здравна организация, както и Коалицията за иновации и подготвеност за епидемии.

Вон казва също, че при създаването на Plague Inc. никога не е предполагал, че събития от реалния живот ще напомнят на такива от играта и че толкова много хора ще стоят пред заглавието, предпазвайки се от истинска епидемия.

Наскоро Plague Inc. беше забранен в Китай. Дали пък с новия режим в заглавието, в който можем да спасим света, забраната няма да бъде вдигната?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл