hategame logo
PlayStation 4 стриймва PlayStation 3 игри през интернет?
пуснато на 17 февруари 2013 от pseto
playstation 4 controller

Много хора се чудят дали новите поколения на PlayStation и Xbox ще могат да пускат игри за настоящото конзолно поколение. Е, оказва се, че е възомжно платформата на Sony да може това. И то по доста интересен начин.

Според слухове в интернет, PlayStation 4 ще пуска PS3 цъкалки... през интернет. Игрите ще бъдат стриймвани в реално време на вашата конзола! Което звучи доста любопитно като концепция, но ми е адски чудно как ли ще бъде изпълнена.

Също така ми е интересно на какъв принцип ще „доказваме“, че притежаваме дадена PlayStation 3 игра, че да може тя да се стриймва от PS4. Или пък ще трябва да си я купим отново?

Ще видим. Следващата сряда наближава с пълна сила, а на нея е почти сигурно, че ще видим представянето на PlayStation 4. Вероятно конзолата няма да притежава някакъв феноменален хардуер – моето предположение е, че ще се равнява на що-годе добро PC от 2008-2009 година. Но пък акцентът щял да бъде на „нестандартните методи за управление“.

Като имаме предвид, че по-рано през седмицата изтекоха 2 снимки на PlayStation 4 контролера, който вероятно ще има тъч панел в средата... то наистина е интересно какви са плановете на Sony.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл