hategame logo
PlayStation Network офлайн за 14 часа от този следобед до утре сутринта
пуснато на 19 януари 2012 от pseto
playstation network
Иска ви се да поцъкате малко Fifa след работа или някоя друга игра на вашето PS3? За нещастие, това няма да е възможно... тъй като днес PlayStation Network ще бъде офлайн заради 14-часова поддръжка. Тя ще започне в 18 часа българско време и ще продължи до 8 часа сутринта утре!

Така като се върнете днес от работа, училище или цял ден бездействие и алкохолизъм, то не се учудвайте ако нямате достъп до игралната мрежа на Sony. Но какво да се прави - човек трябва да свиква безплатните неща да имат подобни поддръжки. Ако искате почти никакъв downtime... то можете да преминете към платения Xbox Live!

Коментари
undefined
Elninor5
19 януари 2012
Боже колко сте смешни! Дори да е вярно това с нет-а , това се случва веднъж на половин година (да не кажа 1). Повечето пъти и конпенсират с разни бонуси или безплатни игри от нета. Не се залъгвайте да се набутвате с ShitBox-a , моля ви . . . нито игрите са толкова яки , нито нищо. Ps3 започна по-късно от боКса , но се развива по-бързо и скоро ps3 ще излезе с ps4 , която ще е 2 пъти по-яка от бъдещия shitbox 720 . Box-a никога няма да има игри като : Heavy Rain , God of War , Uncharted , Killzone . . .
undefined
pseto
20 януари 2012
Айде, айде. Xbox360 също си има своите ексклузивни серии като Halo, Gears of War и игри като Alan Wake.

Но мога да се съглася, че God of War е може би най-силната ексклузивка изобщо.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл