hategame logo
PlayStation Vita няма да е заключен за конкретен регион, ще можем да си купуваме по-тънки игри от САЩ
пуснато на 17 септември 2011 от pseto
sony playstation vita
 PlayStation Vita няма да е заключен за даден регион, обявява Sony на изложението Tokyo Game Show. Чудите се какво, по дяволите, означава това?

Ами, означава следното – ако случайно се случи да си купите игра от САЩ или Япония, която случайно идва на много по-тънка цена от тази у нас... то вашата европейска версия на PS Vita ще може да пусне безпроблемно тази игра.

Както знаем, куп конзоли не могат да пускат игри от различни региони поради една причина – да бъдем набутани с по-дебели цени на игрите. Нека ви метна едно сравнение – нормална конзолна игра в САЩ струва 60 долара, в Европа – 60 евро. Като обърнем всичко това в секси левове какво излиза... ами, 60 долара са 86 лева, 60 евра – 120 лева. Дори и да долети дадена игра отвъд океана, пак ни излиза на далавера.

Та идеята е следната – ще можем да си купуваме евтини игри за PS Vita, които ще вървят на конзолата. Хах, даже можем и самата конзола да си вземем от САЩ на по-тънки пари, без да се притесянваме, че игрите няма да вървят. Яко ли е това? Ами, яко е, даеба, особено за бедни мишки като мен.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл