hategame logo
Почти сигурно: Blizzard ще представи скоро Overwatch 2
пуснато на 29 октомври 2019 от pseto
overwatch 2
Вече изглежда почти сигурно, че Blizzard ще представи Overwatch 2 този уикенд. След като по-рано през месеца имахме подобни слухове, то с наближаване на BlizzCon (който ще се проведе този уикенд) видяхме и още едно изображение, което изглежда е от втората част на шутъра.

Него можете да видите от снимката горе. Става дума за арт, в който виждаме куп познати герои, но и един, който не е наличен в Overwatch - Echo. Самото изображение пък се казва "ow2-fine-art-gallery.png", като първите две букви и числото след това намекват, че то е от Overwatch 2. Не само това, но и Blizzard бързо сваля изображението, което подсказва, че то е било качено по-рано от нужното в интернет.

Друга игра, за която има силни намеци, че ще бъде показана на тазгодишния BlizzCon пък е Diablo IV. Слухове има и за ремастър на Diablo II.

В момента Blizzard определено има нужда да спечели обратно сърцата на феновете. В последната година разочарованията, свързани с компанията бяха много, а съмненията, че някога любимата на мнозина компания е загубила идентичността си стават все по-силни.

Коментари
Veluvian avatar
Veluvian
30 октомври 2019
С тия скорошни излагации не бих се учудил догодина да представят и тийзър за Warcraft IV, че да има да мият тоя лош натрупан имидж
rosniak avatar
rosniak
30 октомври 2019
Те и нова излагация имат, та бая им се натрупа....
pseto avatar
pseto
30 октомври 2019
То точно Overwatch е толкова... бързо забравяща се игра, че не е истина. Забавен там за двайсетина-трийсет часа и толкова. Изобщо не бих го нарекъл "Blizzard качество", поне ако става дума за стария Blizzard. Като се замисля - на Warcraft III имам стотици часове, на Diablo II може и да са 1000+ през годините, на Diablo III дори навъртях към 300 май. Heroes of the Storm, StarCraft II... мисля Overwatch ми беше най-никакъв, а уж големият нов франчайз и ала-бала. От двойката не мисля, че мога да очаквам много повече. Стабилен шутър, да, ама няма никаква магия и нищо запомнящо се. Най-вече откъм персонажи и цялостен сетинг.

По-скоро чакам Diablo IV и това е. (Само от фенщина, не защото имам реални надежди да е много добро. )

Veluvian avatar
Veluvian
31 октомври 2019
"Като се замислим" задружно в тоя контекст, вече ще се налага да смятаме дори Diablo 3 за шедьовър на фона на съвремието...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл