hategame logo
Пореден гейм таблет на пазара скоро – Archos Gamepad
пуснато на 15 януари 2013 от pseto
archos gamepad
Едно от геймърските устройства, които бяха представени на вече завършилото изложение CES беше джаджата, която можете да видите на снимката горе. А именно Archos Gamepad. Става дума за 7-инчов таблет, който много напомня на PlayStation Vita по външния си вид. Наскоро разбрахме и кога джаджата ще се появи на пазара – през февруари.

Интересно е, че за разлика от други устройства като новото предложение на Razer например, Gamepad е доста евтин. Цената му ще е 170 долара в САЩ, като ако направим директното конвертиране в евро, то вероятно на нас, българите, джаджата ще ни струва 330 лева.

За тази сума получаваме двуядрен процесор на 1.6 GHz, 1 GB RAM, както и четириядрен графичен ускорител Mali 400MP. Остатъка от хардуера включва 1.2 MP предна камера и 2 MP задна, както и 8 GB флаш пространство.

Естествено, джаджата ще има и геймърски контроли – два тъбстика, кръстачка вляво и четири бутона вдясно, плюс шоулдъри в горната част на таблета. Дисплеят ще е тъчскрийн.

Иначе, при операционната система имаме Android, като Gamepad ще поддържа почти всички игри от пазара на тази платформа.

Като цяло, прилично устройство за тази цена. По-скоро това бих си купил, ако някога имам излишни пари, отколкото Nvidia Project Shield или пък Razer Edge.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл