hategame logo
Повърнах ли? Да. Следващият Assassin’s Creed по време на Американската революция
пуснато на 01 март 2012 от pseto
ac3
На няколко пъти в миналото обявих, че ще повърна, ако следващият Assassin’s Creed се развива по време на Американската революция, каквито слухове се появиха нееднократно. Това обаче вече е почти сигурно.

На изтеклия в интернет артуърк горе можете да видите персонаж, скрит под добре познатата ни от поредицата качулка. Пичът носи томахавка в стил филма Патриотът (да не каже някой, че не го предсказах това!), както и някакъв патлак в другата си ръка.

Според разни запознати хора, флагът, който виждаме на снимката се наричал „Бетси Рос”, като имал 13 звезди и бил използван по време на Американската революция през 1776.

И това е. Щом почват да текат такива снимки из нета, то можем да предположим, че няма да е далеч времето, в което и играта ще бъде обявена официално. Което всъщност щяло да се случи съвсем скоро споре Ubisoft.

В крайна сметка, аз съм недоволен. Не само това е супер скучно място за развитие – шибания САЩ – но и излизането на тая игра тази година 1000% означава, че ще имаме сапунка – същият енджин, същите механики, същите тъпотии като дебилното AI например... жалко, много жалко, но от компании като Ubi няма какво друго да очакваш.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл