hategame logo
PR агенция заплашва гейм критици заради лоши ревюта на помията Duke Nukem Forever
пуснато на 17 юни 2011 от pseto
duke nukem forever pr agenciq

Duke Nukem Forever беше пълен провал. Игра, слаба в почти всеки възможен човешки аспект – сюжет, реплики, екшън, темпо, дизайн на нивата, графика, звук, мулти... абе, всичко.

Съответно и геймъри, и критици засипаха цъкалото с ревюта от рода на 5/10 и то 5/10 само заради Дюк... иначе щеше да е по-зле!

PR агенцията на Gearbox обаче изпада в безумие, като в Twitter… заплашва онези журналисти, дали слаби оценки на DNF, че „няма да им дава игри за тест занапред”. Евала, евала. Не стига, че игрите в днешно време получават абсурдно и нереално високи оценки безпричинно, ами се носят и такива заплахи, когато един боклук бъде оплют (и то не толкова сериозно, колкото заслужава).

„Нямаме проблеми с лошите оценки... но ревюта, изпълнени с отрова – това е нещо напълно различно”, пише Джим Реднър, шеф на компанията The Redner Grоup. След това той добавя, че „в момента се преценява кои медии ще получат игри следващия път и кои – не”.

Разбира се, съобщението на Реднър е прието доста насериозно. Гейм обществеността отговаря моментално, като в крайна сметка компанията The Redner Group бива уволнена от 2K Games, с които работят заедно.

Все пак, това несъмнено показва отчаянието на Gearbox и 2K Games. Те очакваха, че лайното, което хвърлиха в лицата на геймърите с Duke Nukem Forever ще бъде прието положително заради Дюк... греда, приятели мои.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл