hategame logo
Предварителните поръчки на Mass Effect 3 били „доста повече” от тези на втората част
пуснато на 01 март 2012 от pseto
Mass Effect 3
Броят на предварителните поръчки за дадена игра е един от най-добрите атестати за това как ще се продава тя.

Е, атестатът при Mass Effect 3 е добър. Пичовете от EA не пропускат да се похвалят, че броя на предварителните поръчки за играта е много по-висок  от този, с който можел да се похвали MA2 кратко преди своя пазарен дебют.

И това не е шок. Mass Effect е култова серия и е напълно нормално да набира все по-сериозна инерция с всяка следваща част. Разбира се, в случая има и друг интересен факт – MA3 е първото заглавие в поредицата, което ще дебютира едновременно на PC, PS3 и Xbox360. Това несъмнено е спомогнало за увеличените предварителни поръчки... макар че не смятам, че е основният фактор.

Но в крайна сметка, фактът е един – Mass Effect 3 почти сигурно ще е хит и една от най-добрите игри за годината. Ако BioWare не се осере в стил Dragon Age II, де.

Коментари
undefined
Don't Forget th
02 март 2012
Ха, мижавите путки от ЕА и тяхната пълна мизеря.
Предполагам знаеш, че играта е с DLC (ах, мамка му как мразя тази думичка) което ще е до стпъно от ден 1 (чиста гавра първи път) и е част от историята на играта с персонаж, важен за сюжета (чиста гавра втори път) и на практика не може без нея да се продължи историята (чиста гавра трети път).
Принципно бих напсувал които и да е от тъпаците в ЕА, но като всеки източно европеец на които поредния амеркинаски девелъпър му се прави отворко, torrents ahoy!!! YARRRRRR!!

PS. Не, сериозно, майната им на тея тъпаци.

undefined
Irationalism
05 март 2012
Dlc-то е вече рипнато заедно с играта, чакаме само крак. Така че без паника
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл