hategame logo
Продуцентът на Tekken: Контролерът на Wii U не е подходящ за файтъри
пуснато на 09 юли 2012 от pseto
wii u
Пореден хейт върху контролера на конзолата Wii U беше изсипан... този път от Катсухиро Харада, продуцентът на файтъра Tekken. Според него падът с 6.2-инчов тъчскрийн в средата „просто не е подходящ за този тип игри”.

„Да се гледа първо в малкия екран на контролера и после към големия екран е чисто и просто отвличащо вниманието за файтър”, казва Харада.

Което е нещо безспорно. Все пак, той добавя, че се обмислят други варианти за успешно използване на тъчскрийна. Като например добавка на шорткъти.

Или с други думи, ако някое движение се изпълнява прекалено сложно – а такива има немалко в Tekken вселената – то с 1 докосване на тъчскрийна ще можете да ги осъществите. Аз лично чакам с интерес как ще бъде изпълнен този ход... въпреки че си оставам на мнение, че контролера на Wii U си е чисто и просто неудобен за дълго цъкане... да не говорим, че точно пък на Tekken има голям шанс да изпадна в нърд рейдж след пореден загубен мач и да го запратя в стената...

Иначе, първият Tekken за новата конзола на Nintendo ще бъде Tag Tournament 2. Цъкалката се очаква тази есен, като ще е налична и за класическото дуо PlayStation 3 и Xbox360.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл