hategame logo
Project Cars 3 официално обявен
пуснато на 04 юни 2020 от pseto
project cars 3
Трета игра в Project Cars серията бе обявена по-рано през седмицата. Засега точна дата на премиера нямаме – рейсърът ще е наличен по някое време през лятото.

Вече имаме първи снимки, а също и видеото под статията. Това не е всичко – разработчиците Slightly Mad обещават немалко подобрения.

В това число влиза сингъл режима, в който освен по-интелигентно AI се очаква и по-интересна кариера. Тя няма да е съвсем голичка, както в предишните игри от серията, ами вместо това ще има станали стандарти като трупане на точки опит и валута, а също и отключване на разнообразни чаркове, с които да направим автомобила си по-мощен.

При мултито се обещават подобрения в онлайн свързаността, но не само. Ще са налични три режима – в Quick Play ще влезем в произволно състезание; в Scheduled Event ще взимаме участие в предварително разработени от Slightly Mad надпревари; в Custom Lobby – класическият за Project Cars режим – създателят на сесията ще може да персонализира условията за дадено състезание, сред които на коя писта да се развива, дали да е през деня или нощта, дали да е дъждовно или сухо и т.н. Обещава се и мачмейкинг, в който противници с горе-долу еднакво ниво на умение да биват изправяни един срещу друг.

Интересно е да отбележим, че освен Project Cars 3 от Slightly Mad готвят и още една игра – Fast&Furious: Crossroads. Тя обаче изглежда прекалено малък по мащаб проект, по който вероятно работят малка част от разработчиците на студиото.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл