hategame logo
Psychonauts 2 с нов трейлър, сдобива се с разпространител
пуснато на 06 февруари 2017 от pseto
psychonauts 2 1
Две вести за Psychonauts 2 се появиха с началото на седмицата. Първата е свързана с ново видео на играта, което можете да видите под статията. Отново става за кадри от разработката на Pyschonauts 2, гарнирани и с коментари от разработчиците Double Fine.

Другата новина е свързана с факта, че платформърът се сдоби с разпространител. Става дума за студиото Starbreeze, което познаваме със заглавия като Brothers: A Tale of two Sons и, разбира се, Payday 2.

Starbreeze ще извадят 8 милиона долара от портфейла си, за да спомогнат за завършването на Psychonauts 2. Заради тази немалка инвестиция обаче компанията ще получава 60% от приходите на играта, което не е никак скромно число. Все пак Double Fine ще задържат правата над франчайза си.

Така бюджетът на Psychonauts 2 започва да набъбва. Чрез сайта Fig играта успя да набере 3.8 милиона долара, а и Double Fine са направили някаква инвестиция (която остава неизвестна като сума). Няма да е изненадващо обаче, ако Psychonauts 2 наближи и сумата от 20 милиона долара бюджет.

Самата игра чакаме по някое време догодина. Обявените платформи засега са познатите ни PC, Xbox One и PlayStation 4.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл