hategame logo
Пускат геймплей трейлър на Hitman: Absolution… пак се уверявам, че играта ще е „повече от същото”
пуснато на 12 юли 2012 от pseto
hitman absolution
На няколко пъти досега, когато ставаше дума за Hitman: Absolution, аз изразих мнението, че според мен играта няма да се различава много от предходните части. Особено с оглед на факта, че поне според мен енджинът е почти същият.

В крайна сметка, разпространителят Square Enix пусна геймплей трейлър... който потвърди моите подозрения. Играл съм достатъчно Hitman, че да разпозная енджина му... и той не е особено променен. Да, вероятно ще имаме по-красиви текстури, тук-таме някои подобрения, но специално анимациите са 1:1 със старата игра.

И също така, виждам друго дразнещо нещо – на моменти гадовете са прекалено лесни за убиване. Както в последните игри. Може би някои геймъри-ветерани ще се сетят за оригиналния Hitman – там гадовете правеха солиден демидж и имаха добри реакции. Тъй че ако се случеше да се осерете... умирахте. Особено пък във финалните мисии на играта.

Тука цялата мотивация да сте тихи убийци са някакви фалшиви точки... което за мен е недостатъчно. Нещата трябва да се простират по-далеч... например гадовете да ви убиват с по 3-4 куршума и толкоз!

Ама ще видим, де. Не могат да се правят чак такива крайни презумпции, базирани просто на трейлър.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл