hategame logo
Rage 2 с 10 минути нов геймплей
пуснато на 12 февруари 2019 от pseto
rage 2 gameplay
Rage 2 се сдоби с ново геймплей видео. Него можете да видите под статията, като е с дължина от десет минути.

За какво иде реч?

Клипчето ни показва различни елементи като навигацията из отворения свят с автомобила ни, а също и най-важното – битките. Виждаме как се държат някои от оръжията, а също и част от специалните умения и джаджи на героя ни.

Все пак геймплеят изглежда леко... фригиден. Каквито мнения се появиха всъщност и за друга наскоро появила се игра на Avalanche – Just Cause 4. Така можем да се надяваме за времето, което има студиото – и другата компания, която ще им помага, която е id Software, играта да придобие очаквания бомбастичен вид.

Премиерата на Rage 2 ще се случи на 14 май, ако не видим някое забавяне. Платформите са PC, PS4 и Xbox One.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
12 февруари 2019
Изтрит коментар
Charcharo avatar
Charcharo
12 февруари 2019
Не използват id Tech.
igra4 avatar
igra4
12 февруари 2019
Мн по-добра и интересна от дуумеца, последния дуум ми стига, не съм юбишит фен да плащам за рескинатия думец етърнал. Но Rage 2 ще я взема.
SpiderSharp avatar
SpiderSharp
25 февруари 2019
Първия дуум от 2016 имаше страхотен мултиплейър, но сингъла честно казано беше смотан - един мап, биеш противници, стигаш до уей пойнта като имаш и карта и ти показва и самия път до там и просто е много елементарна. И ти зарежда новия мап и така..За да не е спам, искам да отбележа, че отдавна не съм играл готин фърст-пърсан шутър, може би, последно се насладих на Call of Duty: Infinite Warfare.
Сега по темата: RAGE 2 изглежда много атрактивно с добра графика и много динамични и бързи обороти, определено ще я играя. А и съм играл и превъртвал първия RAGE. Очаквам и отворения свят да е на добро ниво. Както и озвучението и всичко останало.
lyubohar avatar
lyubohar
13 февруари 2019
Не знам, нещо не ме грабва засега. Прилича ми на последния Doom - постоянно нещо се случва, гърми, свети, пука...За хлапетии с проблеми с концентрацията (всички?) сигурно ще е забавно. Не видях да има някакъв по-стелт начин на игра. Графиката изглежда доста добре, но цветово не ми допада особено - прекалено пъстро и oversaturized ми е. Лично аз обичам пост-апокалиптичните си игри мрачни и в "по-размити" цветови схеми Освен това го има гадния ефект Chromatic Aberration, който не мога да трая в Bloodborne. Тук поне не е постоянно, при някакви експлозии го хванах.
pseto avatar
pseto
13 февруари 2019
На мен чисто геймплеят ми изглежда... невдъхновен и толкова. Това видео се опитва да покаже възможно най-много методи за убиване на противниците, ама нещо ми подсказва, че играта ще е скучна. То оригиналният Rage беше по-скоро тотално недовършен, отколкото нещо друго, ама поне се отличаваше откъм атмсофера. Тук леко... meh идват нещата, а и Avalanche нещо хич не ме впечатляват. Mad Max беше окей и толкоз.
lyubohar avatar
lyubohar
13 февруари 2019
Да, оригиналният Rage имаше атмосфера, това и аз си спомням. Обикновено това ми е достатъчно оправдание да изиграя и посредствена игра. Но тук сякаш го няма...Не знам, ще видим.
pseto avatar
pseto
13 февруари 2019
Помня някои места в Rage как бяха пипнати... което говори добре за играта, която се появи нещо от рода на 2012-а или де да знам кога. И я хейтнах, ама щом имам ясни спомени от определени сцени, а други игри са като изчезнали от съзнанието ми - това все пак си е вид похвала за Rage.

Ама ако се замисля - тук по-скоро се стреля напосоки с това продължение. Не съм сигурен колко хора са тръпнели в желание да видят Rage 2.

pepito avatar
pepito
13 февруари 2019
В игрите на id винаги е имало една динамика и усещане от оръжията което рядко се отдава толкова успешно на други разработчици. Имаше го в предния Rage, виждам го и в това клипче. Винаги го свързвам с брутален и бърз детмач на the edge в quake2...
pseto avatar
pseto
13 февруари 2019
Не знам, на мен лично това видео хич не ми бие на id Software, по-скоро усещането на оръжията ми е като някакъв модерен ковър шутър. Кой знае, де, човек трябва да "пипне" играта, за да добие представа. Ама то и не е ясно какво е участието на id Software в тази игра. Енджинът е на Avalanche, доста хора от същото студио работят по Rage 2... може би id Software са нещо като консултанти.
darkblue avatar
darkblue
13 февруари 2019
Поне за демото са сложили човек който може да играе и знае какво прави
pepito avatar
pepito
13 февруари 2019
и не е с контролер, обикновено пускат клипче как някой измъчено се опитва да стреля по някакви статични противници и му е трудно да се обърне в посоката откъдето го стрелят...
darkblue avatar
darkblue
13 февруари 2019
да
igra4 avatar
igra4
13 февруари 2019
Клипа е в страницата на Playstation, но не било с контролер Тва че ти не можеш, не значи и че другите не могат, по същия начин управлявах и в дуумеца.
pepito avatar
pepito
14 февруари 2019
щот винаги щом е на страницата за конзола няма начин да не е от козола снимано... нали. Сещам се за скандала с Witchera и клипчето от PC с набримчена графика дето се рекламираше като конзолна версия.
Иначе за теб съм сигуен, ти си специален затова и няма да ти преча повече отивай да си игра4каш на дуумеца с контролер
pseto avatar
pseto
14 февруари 2019
Тая прецизност от видеото малко трудно може да се постигне с контролер, да не кажа ич. Иначе определено е приятно да гледаш геймплей от шутъри, снимани с участието на мишка... просто това извращение с контролерите още не го приемам.

П.С. Да не говорим, че в 90% от случаите на геймплей видеота кадрите са от PC. Дори и да се играе с контролер. Все пак се гони максимална зрелищност, а конзолките са скопени и това е.

darkblue avatar
darkblue
14 февруари 2019
@Pseto - " конзолките са скопени " скопени като igra4 (4argi)
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл