hategame logo
Rage 2 с официален геймплей трейлър
пуснато на 12 юни 2018 от pseto
rage 2 1
E3 тече с пълна сила – а една от игрите, които се сдоби с достатъчно дълъг трейлър е Rage 2. Видеото под статията е с дължина от близо 7 минути.

Какво ни показва то?

Общо взето есенцията на Rage 2. Която е по-зрелищно продължение на оригиналната част. Основните елементи са разкриване на виртуалния свят чрез шофиране и пуцалка на крака от първо лице. Но както бихме могли да се уверим този път нотката е съвсем различна.

Оригиналният Rage 2 беше по-скоро мрачно постапокалиптичен, докато тук атмосферата е по-шарена, бърза... и някак напомняща на по-малко цветен Borderlands и Bulletstorm. Кой ли знае, може би виното ми дойде много.

Самата игра ще е доста различна и откъм енджин. Няма да се ползва id Tech, ами двигателят Apex, който е в основата на Just Cause и Mad Max. Да, студиото Avalanche ще има солидна роля при разработката, макар и да се води само партньор на id Software.

Също така Rage 2 ще е изцяло сингъл. Докато оригиналната игра имаше кооперативка, тук всичко е стриктно само за един човек. В духа на Avalanche.

Rage 2 очакваме в първата половина на 2019 година. Платформите са ясни – PC, PS4 и Xbox One.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл