hategame logo
Rayman Legends с версия за новото поколение... вижте трейлъра със Снууп Дог
пуснато на 12 декември 2013 от pseto
rayman snoopy
По план, Rayman Legends трябваше да е ексклузивна игра за Wii U. Към момента, заглавието е налично на още четири платформи – PC, PlayStation 3, Xbox360 и PS Vita. Като това число съвсем скоро ще се увеличи с още две.

Точно така – Rayman Legends ще се сдобие и с версия за PlayStation 4 и Xbox One на 28 февруари 2014 година. Макар че едва ли има изненадани.

Все пак, представянето на Rayman Legends за новото конзолно поколение определено може да се охарактеризира като забавно. Можем да видим трейлър с участието на рапъра Снууп Дог, който си мери пишката с Рейман кой е по-голяма легенда.

Предплагам се досещате как завършват нещата. Снууп Дог признава за играта – „Всичко това е легендарно“. Реплика, която малко напомня на Барни Стинсън от известния сериал How I Met Your Mother.

Разбира се, Rayman Legends едва ли има какво толкова да представи за новото конзолно поколение. Графиката ще е същата като тази за PC, като едва ли ще има разлики в управлението. Все пак, аз продължавам да съм фен на играта и смятам, че който не я е пробвал, може да направи това на PlayStation 4 и Xbox One. Стига цената да не е безумно висока, разбира се.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл