hategame logo
Razer представя интересен геймърски таблет... ще го видим ли в продажба някога?
пуснато на 11 януари 2012 от pseto
razer project fiona
Компанията Razer определено си я бива в представянето на любопитни геймърски концептуални устройства... проблемът е, че някои от тях никога не виждат белия свят. Типичен пример за това е нетбукът Switchblade, който беше представен точно преди 1 година на най-голямото изложение за потребителска електроника CES... а все още не се е появил в продажба.

Но нека се върна към главната тема - на тазгодишния CES, Razer представи Project Fiona. Иде реч за приятно-извратената джаджа, която можете да видите на снимката горе. Както бихте се уверили, става дума за таблет с 2 джойстика вляво и отдясно, благодарение на които ще имате възможност да цъкате интуитивно любимите си игри.

Не само това, но се очаква и машината да използва Windows 8, както и Intel Core i7 процесор. Не се обелва и дума обаче за графичния ускорител... което винаги е подозрително!

Така ако нещата се развият по най-добрия възможен начин, то Project Fiona би трябвало да може да пуска дори и някои "истински" PC игри. Звучи ли ви впечатляващо? На мен да.

Проблемът обаче с такива концептуални джаджи е... че почти винаги не се появяват на пазара. А и ми е адски интересно при Intel Core i7 и някоя по-прилична видеокарта... каква ли батерия трябва да има тоя таблет? И какво ли ще е теглото му? И дали на геймърите изобщо е нужна такава джаджа?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл