hategame logo
Разработчиците на Vampire: The Masquarade – Bloodlines 2 бяха заменени
пуснато на 23 февруари 2021 от pseto
bloodlines 2
Да, Vampire: The Masquarade – Bloodlines 2 определено има проблеми със своята разработка. И то какви – студиото, което движеше проекта досега, беше заменено.

Новината идва от официално съобщение на Paradox, които са разпространителите на заглавието. Не се посочва причина за своеобразното уволнение на Hardsuit Labs. Все пак Paradox им благодарят „за поставянето на основите на Bloodlines 2”.

В съобщението се споменава също, че играта няма да се появи през 2021 година – всъщност дата или прозорец на премиера към момента няма. Това също не е никак изненадващо – няма как подобен значителен ход да не се отрази на играта. Не е ясно кое студио ще оглави разработката.

В последната повече от половин година Bloodlines 2 има проблеми. Първо директорът и сценарист на проекта беше уволнен. После същото се случи с няколко от сценаристите, а други напуснаха сами. Всичко това намекваше, че има сериозни сътресения зад кулисите и те бяха потвърдени от Paradox.

Коментари
Dandelion - Still The Best Romance Choice avatar
Dandelion - Still The Best Romance Choice
23 февруари 2021
Cursed Franchise...Първата излезе заедно с Half Life 2, дали тази да не я чакаме с Half Life 3
Rostik79 avatar
Rostik79
23 февруари 2021
Като стана въпрос, (че не ми се търси), има ли официална "изчистена" версия на първата игра или нещо като ремастър? Знам, че има доста модове правени по нея от фенове, за да я закърпят.
Версията в СТИЙМ, например, оригиналната ли е, с многото бъгове? Поддържа ли съвременни резолюции? Има ли подобрени текстури?
Навремето я бях играл, но запецна на един от основните куестове (бъг ли беше или аз нещо не съм знаел да направя) и я приключих без време.
Dandelion - Still The Best Romance Choice avatar
Dandelion - Still The Best Romance Choice
23 февруари 2021
Значи има 2 версии на пача. Basic и Plus. Basic пача оправя бъговете в играта и добавя widescreen support, а Plus добавя и нови куестове, локейшъни, asset-и, музика, избори и т.н. Версията на Steam е бъгава и трябва да изтеглиш един от двата пача. Версията в GOG идва с Basic пача инсталиран. С пачове за текстури не съм си играл, source engine игрите за мен age-ват добре, но иначе има такива модове.
TheAlpha534 avatar
TheAlpha534
23 февруари 2021
Търси Unofficial Patch и изтегли последната версия. Както каза Dandelion, има две версии - обикновената или Plus. Първият път играх с Plus и не ми направи впечатление нещо особено да е добавено. Не би било фатално ако напправиш същото.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл