hategame logo
Разработката на Mafia III вече е започнала?
пуснато на 09 март 2012 от pseto
mafia II demo

Истинската разработка на Mafia III вече тече с пълна сила, след като в последната година студиото 2K Czech просто е било в подготвителен период. Тази новина изтече във виртуалното пространство, цитирана от изданието VG247.

Според негови източници, третата част от мафиотската сага се очаква да бъде представена съвсем скоро на събитие за разработчици в Лондон. Каквито и да е подробности относно геймплея или пък енджина на играта отсъстват. Разбира се, можем да предположим с около 100% сигурност, че отново ще става дума за мафията.

Както обикновено, при появилите се слухове, 2K Games коментират, че „Все още не са обявили никакви официални планове за нова игра от серията Mafia”. Класика. Даже се чудя защо големите западни сайтове си правят труда изобщо да търсят официално становище, като абсолютно винаги то е едно и също.

Все пак, нещо не се подмокрям при мисълта за нова Mafia. Двойката беше една хипер, хипер, хипер скучна игра и направо щях да умра в мизерия, докато я цъкам. Някакви скучни разкарваници наляво-надясно из града, както и дебилни лесни конзолни престрелки, траещи 10-на минути и после още шофиране... смешна мизерия. Дано в тройката 2K Czech да хванат да се стегнат малко и да направят истински отворен свят в стил GTA или нещо от рода, а не симулатор на отиване на работа – ставаш сутринта, хващаш автомобила, убиваш 5-6 души, връщаш се в автомобила и заспиваш в леглото...

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл