hategame logo
Разследват висши кадри на Ubisoft за сексуален тормоз
пуснато на 29 юни 2020 от pseto
ubisoft 3
По-рано през месеца гейм индустрията беше ударена от куп обвинения за сексуален тормоз. Те включваха имената на Крис Авелон, Angry Joe, креативния директор на Ubisoft… а също и още двама кадри на френската компания – Томи Франсоа и Максим Белан.

И двамата са вицепрезиденти. Първият от двамата – базиран във френския офис на Ubisoft, а вторият – в един от канадските.

Всеки от двамата бива обвинен от поне три различни жени в сексуален тормоз, като половината от тях застават и с имената си. Докато тече разследването на Ubisoft Франсоа и Белан са изпратени в отпуск.

Предстои да научим какво ще се случи с тях – макар че е вероятно да не чуем нищо повече по темата. Дори и те да са виновни, вероятно раздялата им с Ubisoft ще се случи тихомълком. Едно е сигурно обаче – мъжете днес трябва да внимават накъде гледат, понеже могат да се окажат в епицентъра на дело за сексуален тормоз.

Коментари
sauron93 avatar
sauron93
30 юни 2020
Дам ,това е ерата на курвите. Системата ги подкрепя всячески. Дори в САЩ ако се ожениш и разделиш,жената взима 50% от нещата ти. Не знам как е в бг тъй като не съм се интересувал . Прави се всичко възможно един мъж да бъде смачкан максимално,и това е светът в който живеем днес. Дори ако кажеш здрасти на момиче което не те харесва,може да те изкарат изнасилвач,стига да каже на някой ,веднага са готови да ти стъжнят живота,дори да не си виновен. Това е ерата на феминизма.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл