hategame logo
Respawn отваря ново студио
пуснато на 19 май 2020 от pseto
apex legends 2
Respawn отвори ново студио. То е базирано във Ванкувър, Канада, като основната му задача ще е да работи по развиването на Apex Legends.

Новината бе обявена по-рано през май, но полагането на основите за новото студио е започнало преди 8 месеца. През това време са били наемани хора – към момента не знаем броят им, но студиото „в идеален вид“ ще има към 80 души.

Официално съобщение ни разкрива, че Ванкувър е идеалното местоположение за гейм компания. Не само EA, собствениците на Respawn, имат студия там, но и в града са базирани много други разработчици. Което улеснява търсенето на нови кадри.

Отделянето на разработката на Apex Legends също изглеждаше като задължителен ход. Играта се появи спонтанно, без никаква реклама, но се превърна в хит в battle royale жанра. За да може заглавието да се развива се налагаше и отделянето му в различно студио.

Основният отдел на Respawn, които наскоро навършиха 10 години, е в Лос Анджелис, Калифорния. Към момента не знаем какво се разработва в него. Със сигурност това не е нова Titanfall игра. Може би продължение на Jedi: Fallen Order?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл