hategame logo
Riders Republic е своеобразно продължение на Steep
пуснато на 11 септември 2020 от pseto
riders republic
Спортната игра Steep на Ubisoft се сдоби със своеобразно продължение. То носи названието Riders Republic, като беше представено вчера.

Какво представлява играта? От видеото под статията можете да видите за какво иде реч. Става дума отново за заглавие, посветено на екстремните спортове. Ще можем да се състезаваме с помощта на сноуборди, велосипеди, ски или дори уингсютове. Riders Republic ще е с мулти насоченост, като ни очакват масови надпревари с над 50 човека.

Очаква ни доста разнообразие и откъм пейзажи. В Steep имахме предимно снежни такива, но тук ще имаме и гористи местности, пустинни секции и т.н. Интересно е, че Ubisoft са се вдъхновили от няколко реални локации, които са съшили заедно в една-единствена огромна по размер карта, която прелива естествено от една зона в друга.

Като цяло Riders Republic изглежда като интересно продължение на една сякаш подценявана игра, каквато беше Steep. Датата на премиера е 25 февруари 2021-а, а платформите – PC, настоящото и следващо поколение на Xbox и PlayStation.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл