hategame logo
Римейкът на Dead Space е официален
пуснато на 22 юли 2021 от pseto
dead space remake
Слуховете се оказаха истина - EA готви римейк на Dead Space. Играта се подготвя да изживее втори живот за PC, PS5 и Xbox Series S/X.

Подробности засега няма, но знаем, че римейкът ще ползва Frostbite двигателя. Редно е да се посочи също, че говорим за цялостна преработка. Заради което се ползва думичката "римейк", естествено. Противно на ремастър.

Иначе Dead Space се появи през 2008 година и бе изключително добре приет. Играта се сдоби с втора част, която също бе харесана, но на някои завоят към повече пуцалка не им допадна. Преходът от хорър към шутър тотално приключи с Dead Space 3, който бе пазарен провал и който беше ключова стъпка към закриването на разработчиците Visceral (което се случи след Battlefield Hardline).

Някак интересно е обаче, че EA възражда серията. Дали пък след успех на римейка няма да видим и рибуут на франчайза, който да го върне към корените?

Коментари
TrainPain avatar
TrainPain
21 декември 2021
Грозен ще е римейка, от това което видях по трейлъра.
Rostik79 avatar
Rostik79
06 декември 2022
Една година по-късно можем да кажем, че римейкът може да е всичко друго, но не и грозен.
TrainPain avatar
TrainPain
08 декември 2022
Няма значение бе братле. Аз тогава съм коментирал какво съм видял по трейлър. Ако забележиш какво съм написал тогава. Тоест добре играта ще е с добра графика, напълно от нулата е ремейка бийлднат, нали? Еми ще я превъртя ама не е нещо кой знае кво.

Честно казано, хич не ми пука за тоя римейк. Не ми се играе Dead Space пак. Минавал съм ги на времето 1, 2 и 3 - като играх и длс-то на 3тата. Така че, ми е все едно за тоя римейк. Аз го исках преди години още да излезе и те сега го пускат и като се замисля не ми се играе нещо дето съм играл. Така че, по-рано дето съм писал, че ще я превъртя съм излъгал хаха. Ей тъй да си противореча малко за кеф. Имал съм предвид може и да я превъртя, може и изобщо да не я играя. Кой ще ми каже нещо, че не съм я играл

А има и друго - чудя се дали ще направят и на 2 и 3 както са тръгнали.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл