hategame logo
Risen 3 с версия за PlayStation 4
пуснато на 08 май 2015 от pseto
risen 3 16
Risen 3 беше една от... странните игри на 2014 година. Болшинството американски медии я обхейтиха стабилно, европейските дадоха коренно различни оценки. Включително и тук Risen 3 е в ънхейтабъл... въпреки сериозния период за навлизане в играта, от един момент нататък заглавието ви носи единствено удоволствие.

Е, Risen 3 ще се сдобие и с версия за PlayStation 4. Нейното название е Enhanced Edition, като заглавието е многозначно – очакват се подобрения в ролевата игра. Според рекламни текстове на разработчиците Piranha Bytes, PS4 версията на Risen 3 ще е равносилна на PC варианта, вървящ в Ultra детайли. Обещават се и още графични подобрения, които да направят играта още по-добра за PlayStation 4.

Освен това, Risen 3: Enhanced Edition ще включва и всички настоящи DLC-та, което е допълнителен плюс. Интересно е обаче, че заглавието няма да е налично за Xbox One – единствено PS4, ако говорим за настоящото конзолно поколение. Иначе играта се появи първоначално за PC, PS3 и Xbox360.

Risen 3: Enhanced Edition ще се дебютира в продажба по някое време през август тази година – предстои да научим точно кога.

Коментари
Former Gaming Shithole avatar
Пабло Ескобар
08 май 2015
Тази игра хич не ми хареса,когато я играх.Бойната система беше отвратителна, а РПГ елемента не ме впечатли.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл