hategame logo
Сапунката продължава: Diablo III без PvP арени при премиерата си
пуснато на 12 март 2012 от pseto
diablo III
Пфффф. Ташак до ташака са си новините за Diablo III. Макар че конкретната е от 3 дена вече и не съм много сигурен дали мога да я нарека новина.

Та, ако случайно сте пропуснали – игрицата ще дебютира без PvP арени на пазара. Това съобщава Джей Уилсън, шефът по разработката на играта. Пичът напоследък се превърна в някакъв тъмен вестоносец, като супер рядко се случи да ощастливи геймърите с някоя добра вест, ами вместо това сипе разочарования след разочарование.

„Броейки дните до обявяването на дата на излизане за Diablo III, ние осъзнахме, че PvP играта и системите около нея не са според нашите стандарти”, казва той. „Днес, ние искаме да ви съобщим, че направихме трудното решение да забавим PvP Arena-та, като ще я пуснем в пач след излизането на играта”, добавя той.

И така – играта няма да има PvP арени, поне в началото. Тази функционалност, наред с мачмейкинг възможности, допълнителни карти и PvP постижения ще бъдат добавени някога после.

От една страна, замисляйки се, това може да не е особен шок. Така или иначе около 2-3 седмици след излизането на играта, вероятно мнозина ще се занимават с фармене и разнищване на сингъл плейър режима. А и често съм на мнение, че ако нещо е недовършено, то не трябва да бъде пускано. Явно към момента PvP-то в играта не е балансирано достатъчно добре.

Въпреки всичко, не е като човек да каже, че Blizzard няма пари или нещо от рода, та да поувеличат екипа си и да се справят по-добре с подобни проблеми. Тъй че подобни забавяния изглеждат несериозно. Все пак, ако играта излезе нещо от рода на май-юни, някак нещата биха били по-простими... ама ако хем няма PvP арени, хем обявят и нещо от рода на септември, ще си е чист ташак.

Коментари
undefined
Don't Forget th
14 март 2012
К'во ти пука, няма да го добавят с DLC а чрез пач
undefined
Anon
15 март 2012
Помниш ли като казах, че средата на май звучи добре. Познал съм
undefined
pseto
16 март 2012
Don't Forget the Legends, да, доста важно е, че не е пач. Това по-скоро EA биха го приложили, евреите мръсни.

Иначе Anon, добро предположение извади. Аз най-често залагах на юни за излизане на играта, но май си звучи идеално!

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл