hategame logo
Serious Sam 4: Planet Badass официално обявен
пуснато на 19 април 2018 от pseto
serious sam 4 1
Когато чуем името на студиото Croteam несъмнено се сещаме за една серия – Serious Sam. Е, последното издание в нея дойде през 2011-а... но ето, че ново игра в нея беше обявена. Тъкмо днес.

Тя се нарича Serious Sam 4: Planet Badass, а първото видео за нея е налично под статията.

Както бихте се уверили става дума за кинематичен тийзър, в който Сам кара чопъра си сред живописен пейзаж, в който фигурират и някои съвсем познати ни от серията врагове.

Каквито и да е детайли липсват – дата на премиера например. Вероятно е обаче, че платформите ще са обичайните – PC, Xbox One и PS4… а може би и Switch?

Хубаво е, че още за Serious Sam 4: Planet Badass ще научим на E3. Дали и тогава няма да е наличен и геймплей?

Що се отнася до Croteam, последната игра на студиото беше малко по-различна – пъзела The Talos Principle. Нея видяхме през 2014-а, а напоследък хърватите са се посветили на различни HD римейкове, включително и на класически Serious Sam игри.

Коментари
sauron93 avatar
sauron93
22 април 2018
Аз мисля че играта ще е първата open world serious sam игра , поне така ми се струва от трейлъра .
pseto avatar
pseto
23 април 2018
То в днешно време е модерно всичко да е с отворен свят... макар че в контекста на Serious Sam - не знам. Така или иначе винаги са били с адски големи карти игрите, тъй че отворен свят няма да изглежда толкова труден за реализиране. Ама ще видим. Нека първо я покажат.
vldir avatar
vldir
24 април 2018
Тази игра не я харесвам.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл