hategame logo
Серията Total War и с мобилна версия
пуснато на 04 март 2012 от pseto
total war
Култовата серия Total War ще се сдобие и с мобилна версия, обявява разпространителят Sega. За съжаление, в момента подробностите са малко.

Известно е, че играта ще носи названието Total War Battles. Не се разкрива за кои мобилни платформи ще е налична, но аз бих могъл да заложа на версии за Android и iOS – най-популярните операционни системи днес за смартфони и таблети. Най-вероятно ще има и вариант за PS Vita, но това са си чисто мои спекулации.

Що се отнася до самата игра, тя ще е „различна” от PC версията, като ще е специално оптимизирана за навигация с пръсти. Като се има предвид названието „Battles”, то мога да предположа, че сериозният акцент ще е върху битките, а не върху походовия контрол на политическата карта.

Все пак, както и да изглежда играта, то бих желал да я пробвам. Макар че имам сериозни съмнения, че ще тръгне на моето старо едноядрено Galaxy S - вероятно ще изисква поне двуядрен телефон/таблет. Но и тепърва ще трябва да чакаме подробности от разработчиците Creative Assembly за това докъде са стигнали.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл