hategame logo
Creative Assembly раздават Total War: Shogun II безплатно
пуснато на 26 април 2020 от pseto
shogun 2 total war
Total War: Shogun II ще бъде безплатен следващата седмица. Тук обаче не говорим просто за поредната промоция, в която дадено заглавие може да се поиграе за няколко дни, а след изтичане на определен период бива деактивирано. В случая стратегията ще си остане завинаги във вашата Steam библиотека, стига да я свалите до 1 май.

Промоцията е свързана с призивите да си останем вкъщи покрай пандемията от COVID-19. Разработчиците Creative Assembly посочват, че предлагайки безплатно Total War: Shogun II, те ще направят "една трудна ситуация малко по-лесна".

Вероятно множеството DLC-та за стратегията няма да са налични - но пък нищо не пречи да кихнем някой и друг лев за тях, особено и при положение, че ще получим основната игра безплатно, нали?

Total War: Shogun II е в рубриката ънхейтабъл на сайта. Играта бих окачествил като най-добрата в серията - поне до излизането на абсолютно страхотния Total War: Three Kingdoms.

Коментари
Peshp avatar
Peshp
27 април 2020
Безплатна ще е от днес (27.4.2020г.) от 18:00ч в Steam.
Panthers avatar
Panthers
27 април 2020
Супер новина. Не съм е играл, но ще я дръпна задължително.
Panthers avatar
Panthers
27 април 2020
Още дава, че е 30 евро. Ще пробвам по-късно пак.
pseto avatar
pseto
28 април 2020
Изскочи, явно е била някаква часова разлика, че и DLC-тата са на доста занижена цена (-75%). Това последното, признавам, не го очаквах. Доста културен ход от страна на Creative Assembly/Sega. Ако изключим Blood Pack-а за 3 евро всички други DLC-та излизат 9 евро... добре, добре.
Panthers avatar
Panthers
28 април 2020
Взех я. Харесва ми определено. Фен съм на поредицата, но тази точно не бях е играл. И от Alien се възползвах.
pseto avatar
pseto
28 април 2020
Ц-ц, голяма грешка, на мен до Three Kingdoms това ми беше любимата игра в серията. После оригиналният Rome, после оригиналният Medieval и останалите там някъде назад.
Freenod avatar
Freenod
28 април 2020
@pseto 12,17 евро са всички DLC-та,това с blood pack-a и аз не го разбрах защо не е намалено ,но наистина изключително приятна изненада за всеки фен на серията ,който не е имал възможност да я добави в колекцията си.
Да довърша преиграването на Witcher 2 и се хвърлям с пълни сили
pseto avatar
pseto
28 април 2020
Мисля и аз да му скоча на Shogun-а ако остане време, ама не съм много сигурен. Канех се от години да го преиграя... а то вече мина почти десетилетие. Баси мамата, как лети времето.

Ще ми е интересно да го сравня в Three Kingdoms, най-вече защото там ги имаше някои неща, които бяха премахнати с времето, например значението на шпионите (с които човек можеше да спечели цели войни). Абе, идеален си е Shogun-а.

Panthers avatar
Panthers
29 април 2020
Много съм доволен. Играта е супер. Балансирана е отвсякъде. 2 дена не съм спрял да играя. Всичко ми харесва. Битките са супер и развитието на градовете също.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл