hategame logo
Ще има продължение на Bad Dudes?
пуснато на 17 юли 2012 от pseto
BadDudes

Предполагам се сещате за Bad Dudes – ако сте от моето поколение, в което потрошавахме куп пари за аркадните гейм автомати. Играта е популярна със супер безумния си сюжет, при който две „лоши момчета” от Ню Йорк тръгват да спасяват президента на САЩ, който е отвлечен от... нинджи.

Мда.

Та, тази класика от края на 80-те години ще се сдобие скоро с продължение. Може би. Ако успеят да бъдат набрани достатъчно средства в сайта Kickstarter. Във виртуалното пространство се появи кратко филмче, което показва някакъв тип, който разяснява концепцията на цъкалката.

Във втората част, „лошите момчета” са 23 години по-стари, разпуснати и извън форма, но биват привикани да спасят президента на САЩ. Който е отвлечен от нинджи. Отново. И толкоз.

Детайли относно геймплея няма, тъй като играта изглежда е в съвсем начална фаза на разработка. Може би се разчита изцяло на Kickstarter, тоест дарения от геймърите...

...което никога не е добра идея. А и вече прекалено много компании взеха да се обръщат към тази уеб страница след успеха на Double Fine... което не е много добре. Тъй като наистина добрите идеи се размиват в цялата тази посредственост.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл