hategame logo
Слух: Dark Souls излиза за PC през август
пуснато на 09 април 2012 от pseto
DarkSouls
Dark Souls ще се появи за PC през август, съобщава немското гейм издание PC Action. Негови източници твърдят, че компанията From Software бачка здраво по порта в момента.

Интересно, PC версията на играта няма да е 1:1 с конзолните версии. Напротив. Тя ще носи названието Prepare to Die Edition, като ще включва 2 чисто нови боса – Guardian of the Tomb и The Black Dragon.

Слуховете не разкриват дали това евентуално издание на Dark Souls ще е налично и за конзолните геймъри или напротив. Все пак, ако наистина From Software предложат подобен бонус за притежателите на персонални бангии, то това би било доста похвално – един път и PC стадото да получи нещо повече в последните години.

Все пак, на мен ми е интересно как би изглеждал този порт. Като имам предвид, че играта вървеше доста зле на конзоли на някои места, особено за PS3 и като добавим, че From Software е по-малка компания с ограничен ресурс, то ми се струва, че ще е нужно доста мощно PC, за да тръгне нормално играта.

Отделен въпрос е, че дори и за конзолните контролери, управлението си беше баш дърводелско, а за клавиатура и мишка... просто не виждам как няма да е ужасно. Но кой знае, може би японците ще се справят?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл