hategame logo
Слухове: Bethesda готви директно продължение на Oblivion
пуснато на 26 ноември 2010 от pseto
oblivion produljenie
Bethesda готви в момента директно продължение на Oblivion, твърди анонимен източник. Заглавието ще проследи това, което се случи след края на четвъртата игра от серията The Elder Scrolls.

Според източника, „в момента се записват диалозите в играта”. Повече подробности отсъстват.

Интересно е, че наскоро се появиха слухове, че продължението на Oblivion ще е MMORPG. Дали обаче това ще се случи? Имам сериозни съмнения.

Коментари
bonchef avatar
bonchef
18 октомври 2023
Знам , че нещото е много старо, но .........Говоря за съвсем първата игра , която се казваше точно ELDER SCROL IV OBLIVION. Ако все пак някой прочете и я е изиграл до край нека каже. Бих искал да го питам няколко неща. По времето когато излезе играта не помня кога беше това , като година се списваше списание за игри ако се не лъжа WORCKSHOP. Та по това време коментирахме с единия от пишещите там за тази игра, че е страшно дълга 200+ часа. Но пишещите ревюта нямат това време за да изиграят играта и после да пишат. Аз не можах да я изиграя. Просто играта ме затвори някак и не разбрах защо вече не ми даваха куестове по основната сюжетна линия. Един приятел дето я играеше и той май не довърши играта веднъж ми каза, че не ме харесвали виртуалните герои и затова ставало така. Или пък се бЕх натресал на някакъв бъг. После от друг приятел взех сейфове, обече и той беше зациклил на същото място и си казах, че няма да е бъг. Баси и играта т`ва.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл