hategame logo
Sniper Ghost Warrior 3 отложен
пуснато на 07 март 2017 от pseto
sniper ghost warrior 3 1
Sniper Ghost Warrior 3 беше отложен. За пореден път. Играта вече очакваме на 25 април, става ясно от изявление на разработчиците CI Games. По план шутърът трябваше да се появи в началото на идния месец.

Причината за отлагането? Отзиви на геймъри, дошли покрай провела се наскоро бета. Очевидно те са били далеч от блестящите, поради което CI Games ще отделят допълнително време по шутъра.

„Работим неуморно, за да създадем съвсем ново Sniper Ghost Warrior преживяване, развиващо се в амбициозен отворен свят, нов за серията. Доколкото решението да отложим играта е злощастно, ние вярваме, че финалните промени ще осигурят по-добро преживяване за играчите по време на пазарната премиера“, казва Марек Тимински, шефът на CI Games.

Все пак отлагането не е толкова сериозно – добри новини за всички онези, чакащи Sniper Ghost Warrior 3 с нетърпение. Пък и винаги е хубаво игра да бъде забавена, ако това означава подобрен геймплей. Но дали Sniper Ghost Warrior 3 ще получи добри оценки?

Коментари
undefined
Кекс
07 март 2017
Явно Denuvo не са готови с новата версия на защитата си, че нали се заканиха, че GW3 ще е първата игра, която ще използва новата "revamped" версия с личен VM.
vldir avatar
vldir
07 март 2017
Ако я забавят още 2-3 години може и да бъде читава играта.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл