hategame logo
Sony мълчаливи относно цената на PlayStation 4
пуснато на 22 февруари 2013 от pseto
playstation 4 6
След като вчера беше представен PlayStation 4 и по мое мнение хардуерът изглежда супер, то сега остана един сериозен въпрос. Колко ще струва конзолата на Sony? Очевидно отговорът няма да дойде много скоро, тъй като шефовете в японската компания са доста мълчаливи.

„Надявам се да не струва 599 долара“, отбелязва лаконично Джак Третън, изпълнителен директор на Sony за Северна Америка. Той отговаря на журналист, запитал го дали конзолата ще се продава на същата цена при дебюта си, с която беше окичен и PlayStation 3.

Третън обаче умело се измъква от останалите подобни въпроси. Което ме кара да мисля, че е напълно възможно цената да се върти в тези граници.

Което не би било изненадващо. Хардуерът, включващ 8-ядрен процесор, 8 GB RAM и абсолютно прилична видеокарта едва ли ще излезе евтино. А и при новостите в контролера DualShock 4, то не виждам начин производствената цена да е скромна.

Естествено, PlayStation 4 ще дебютира в края на 2013 година. Така че има доста време, в което Sony да мълчи за цената... моята надежда е само да не е 1000+ лева у нас.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл