hategame logo
Sony показа... логото на PlayStation 5
пуснато на 07 януари 2020 от pseto
PS5-Logo
Вече знаем как ще изглежда Xbox Series X, но същото не може да се каже за PlayStation 5. Явно Sony предпочита да показва по съвсем малко от конзолата, тъй като на изложението CES 2020 видяхме единствено... логото.

Него можете да видите над статията, като общо взето е съвсем в каноните на PlayStation устройствата. Във видеото под статията може да се види и представянето му, което е от сухо по-сухо.

Предстои обаче най-важното – да видим какъв ще е дизайнът на PlayStation 5.

Иначе и PS5, и Xbox Series X очакваме през есента на годината. Един от най-важните детайли за всички нас – цената – остава неизвестен и за двете конзоли.

Коментари
igra4 avatar
igra4
07 януари 2020
Класици, не се правят на модерни като майкрософт.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
07 януари 2020
Някой очаквал ли е логото да е различно от показаното?
vanmx avatar
vanmx
08 януари 2020
Не, беше ясно че ще използват същия тип лого от PS 3 Slim насам. Толкова безидейно колкото диазайна на новия ексбокс, какъвто се обзалагам ще бъде и на следващия плейстейшън.
pseto avatar
pseto
08 януари 2020
Аз съм съгласен с това, ако нещо работи - няма файда да го променяш. Класическото лого си е съвсем окей.

По-скоро Microsoft удрят гредата, когато се опитват да се правят на модерни.

П.С. Макар че наистина интересно какъв ще е дизайнът. Едното е куб, сега Sony ако покажат някаква нова етажерка... PS3-ката си ми харесва как изглежда, де. Макар че тежеше, та мамата си джаса първата.

vldir avatar
vldir
08 януари 2020
Според слухове ще е V образна форма.
LiquidSnake avatar
LiquidSnake
09 януари 2020
Хахаха абе хора вие ме убивате направо.Сони показаха логото на ПС5 и почват недоволствата.Само неразбрах какво трябваше да е логото,като излиза нов модел Мерцедес очаквате ли да му е нова емблемата,като излиза нов Айфон друга ябълка ли чакате несхващам,какво трябва да е различното на логото освен че има цифрата 5.Коя марка си сменя логото,макдонълтс,кока кола,лг,самсунг,нокия постоянно пускат нови неща но логото си е лого.Идеята на логото е да е разпознаваемо по възможно най-бързия начин и запомнящо,как толкова години ще налагаш едно лого и утре точно за новия си продукт ще го смениш с нещо различно и чакаш хората да разпознаят продукта ти.Моля ви помислете малко за маркетинг,лесни продажби и т.н.Не съм очаквал и да е нещо различно.Проблема не е в логото а защо ни го преставиха,какво ни интересува логото,нас ни интересува цената и дизайна на конзолата.А ако някой гледа представянето на Сони на CES 2020 е видял че показаха логото и дотам после един час показваха автомобила им.
Charcharo avatar
Charcharo
09 януари 2020
Важно е дали добре охлажда хардуера. Xbox Series X има теоретично отличен дизайн. Ще видим и igra4-левъл инженерите от Sony какво ще измислят.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл