hategame logo
Square Enix искали по-качествена версия на Sleeping Dogs, Activision предвиждали боклучава
пуснато на 23 август 2012 от pseto
sleeping dogs
Както може би знаете, играта Sleeping Dogs, разпространявана от Square Enix, първоначално беше собственост на Activision. Нейното название тогава беше True Crime: Hong Kong.

Очевидно Activision са решили да се откажат от цъкалката и именно заради това я продават. И тогава се вижда малка разлика между техния подход и този на Square Enix. Относно PC порта.

Първоначалния план на Activision бил външно студио да разработи версията за персонални бангии, а пък United Front Games да се съсредоточат изцяло върху PS3/Xbox360 версиите. Square Enix обаче насърчават пичовете да се заемат с тази задача и да направят качествена PC версия.

В крайна сметка, тези усилия биват възнаградени. Много от геймърите са доволни от начина, по който Sleeping Dogs изглежда за PC. И така трябва да бъдат нещата! Версиите за персонални компютри да не са просто недоклатени помии.

Всъщност, не съм сигурен дали много от компаниите се досещат, че с такова отношение, няма как да има добри продажби за PC. Те нещата са обвързани – не можеш да се надяваш нещо претупано да се продава фантастично!

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл