hategame logo
Street Fighter V и PUBG са PS Plus игрите за септември
пуснато на 27 август 2020 от pseto
ps plus september
Вече са известни игрите, които ще получите в PS Plus за месец, ако имате активен абонамент за услугата. Става дума за две известни имена – Street Fighter V и Playerunknown’s Battlegrounds.

Файтърът на Capcom вече натрупа годинки – четири, ако трябва да сме точни. Но никога не е късно да дадете шанс на заглавието, ако за това време не сте го играли, нали?

Що се отнася до PUBG, касовата игра, която доведе до бум в популярността на батъл роял жанра, се появи през 2017-а. Година по-късно я видяхме и за PS4, а сега ще може да се играе безплатно (стандартната цена на заглавието е 30 евро).

Новите игри ще станат активни в началото на септември – така имате шанс да цъкате настоящите предложения още няколко дни. Едно от тях – Fall Guys, се превърна в тотален хит, така че можете да побързате!

Коментари
Rostik79 avatar
Rostik79
27 август 2020
Ще пасувам и този месец значи.
igra4 avatar
igra4
27 август 2020
Fall guys не бих го гледал и на клипче, камоли да си мърся божествената пс4-ка с тоя талаш.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
27 август 2020
И никой не те и кара. Разбрахме, че не те кефи вече.
Charcharo avatar
Charcharo
28 август 2020
Божествената PS4ка

@Mitko6000 можеш ли до повярваш, че Играчкин реално се води инженер?

rosniak avatar
rosniak
28 август 2020
@charcharo- естествено че е божествена- гледай кви AAA заглавия за без пари раздават всеки месец!
nightwarrior avatar
nightwarrior
28 август 2020
Един мой преподавател навремето казваше - Като гледам какви хора стават инженери, страх ме е да ида на лекар
Mitko6000 avatar
Mitko6000
28 август 2020
@Charcharo ами образованието не пречи да се държи човек идиотски 😀😀😀
morgoth_srs avatar
morgoth_srs
27 август 2020
"Новите игри ще станат активни в началото на септември – така имате шанс да цъкате настоящите предложения още няколко дни."
То ако си ги добавиш играте в акаунта, си остават завинаги, докато плащаш плюса.
LethianDream avatar
LethianDream
28 август 2020
Да, по-скоро правилното изказване е "имате шанс да свалите настоящите предложения още няколко дни".. Вече свалени, могат да се играят винаги, ако си плюс абонат.
morgoth_srs avatar
morgoth_srs
28 август 2020
Даже не е нужно да ги сваляш. От сайта https://store.playstation.com/ просто ги добавяш в количката и минаваш през формата за плащане, като цената е 0лв.
pseto avatar
pseto
28 август 2020
Ще го поправя това. Макар че нямаше ли някаква уловка с PlayStation Plus - от типа на че ако си прекъснеш абонамента, след това не можеш да цъкаш игрите, които преди това си claim-нал? Или си въобразявам, че беше така, понеже имам някакви спомени за подобно нещо от едно време.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
28 август 2020
Можеш да си ги цъкаш стига да имаш абонамент, но си остават в акаунта ти дори и като изтече абонамента, като естествено, не можеш да ги цъкаш. И ако например, решиш след 1 година да го подновиш, всички claim-нати игри са си пак на разположение.
pseto avatar
pseto
30 август 2020
Това обяснява нещата, мерси (една мистерия разгадана за мен ).
pseto avatar
pseto
30 август 2020
(И тоя бъг с двойни коментари трябва да оправя, даеа.)
LethianDream avatar
LethianDream
28 август 2020
ПУБГ ще си го дръпна, Файтъра го имам и доста часове навъртяни имам там с бразилското пиче, кралицата на капоейрата Даже може пак да се разиграя онлайн с милионите нови нуубове, които ще налазят SFV от другия вторник
pseto avatar
pseto
30 август 2020
Мда, помня как пробвах да играя единия Street Fighter в мулти, някакъв експанжън на четворката беше, и ме пребиха като крастава мастия. Даже половината ми писаха на лично какъв нууб съм. Оттогава горе-долу загубих желание да играя на тази серия, просто видях колко хляб трябва да изям и някак ми се отщява само като се сетя.
igra4 avatar
igra4
30 август 2020
За мен стрийт файтъра умря на аркадите с жетоните, тия новите идобщо не ме интересуват.
Rostik79 avatar
Rostik79
31 август 2020
Малко след като взех плейстейшъна, обзет от ентусиазъм и носталгия по аркадите с жетоните си взех Мортал Комбат "да се бия с хищника и пришълеца". Даже туториала не изтраях. Супер-неудобно ми беше с контролера Може да я пробвам пак някой ден, но наистина такива игри искат доста време да научиш и усъвършенстваш всички хватки.
За такива игри си трябва и от онези контролери като на аркадите дето са. И да си доста посветен. Не става ей така да разцъкаш просто за час-два.
Но ми е интересно понякога някое турнирче в туича да гледам на файтинг игра.
pseto avatar
pseto
31 август 2020
Той Мортала поне е по-простичък и по-бързо можеш да стигнеш някакво средно ниво, та поне да си на 50:50 победи срещу загуби. Street Fighter е като Tekken, цяла наука и се иска прилично количество практика. Аз като знам за Tekken колко съм чел за тайминги, механиките и всичко (и колко съм играл) и пак съм едва на малко над средното ниво, то се разочаровам колко трябва да играя на Street Fighter.

Ама в твоя случай трябва просто да свикнеш с контролера. Доста бързо става, реално, неслучайно джойстиците са нещото, което си е същото от 30+ години в гейм индустрията и едва ли ще се промени някого. Това е оптималният и най-удобен начин за цъкане на конзола. Помня един приятел, с когото цъкахме PES на PS2, говореше колко е тъпо с джойстик, клавиатурата е толкова по-хубава, отидохме на някаква хижа за няколко дни и взехме двойката, изиграхме 20-30-40 мача и накрая даже взе даже да ми се опира. После като се върнахме в София не можа да се върне към клавиатурата за футболни игри, купи си един джойстик и така.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл