hategame logo
Студиото GSC Gameworld се преражда във Vostok Games, S.T.A.L.K.E.R. 2 - в Survarium
пуснато на 25 април 2012 от pseto
vostok games
През декември миналата година се появиха слухове, че студиото GSC Gameworld ще бъде затворено, а разработката по S.T.A.L.K.E.R. 2 – спряна. Въпреки че това инфо беше оборено след това... то се оказва, че украинската компания наистина е загинала в края на миналата година.

А заедно с нея – разработката на S.T.A.L.K.E.R. 2.

Добрата новина? Не всичко е приключено отрицателно. Оказва се, че повечето членове на GSC Gamewrold са основали ново студио – Vostok Games. То, от своя страна, вече работи по нов шутър, който очевидно ще е доста подобен на S.T.A.L.K.E.R. 2 – Survarium.

За пореден път основният сетинг ще е екологична катастрофа.

„Непроходими гори напират към градовете от всички страни, озверели животни нападат индустриални комплекси, военни структури и складове. Странни растения и гъбирастат през бетона и метала”, описват играта си Vostok Games. Засега е известно, че тя ще представлява free-to-play MMO – може би най-популярният тип игри в днешно време.

Заедно със съобщението за Survarium, Vostok Games разкриват, че студиото е било създадено едва миналия месец. Оказва се, че правата за интелектуалната собственост от бранда S.T.A.L.K.E.R. не са им били дадени, поради която причина и украинците решават да създадат изцяло ново заглавие.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл