hategame logo
Студиото зад No Man’s Sky готви нова игра
пуснато на 03 април 2019 от pseto
no man's sky 35
Студиото Hello Games може да се похвали с една-единствена игра към момента – No Man’s Sky. Очакванията към проекта бяха големи, най-вече заради солидните обещания от страна на Шон Мъри, шефът на студиото... но много от тях не бяха изпълнени. Поради която причина No Man’s Sky получи куп критики.

Все пак в последвалите години играта беше закърпена и доразвита, а ъпдейти за нея има и до днес. След последния от тях пък Мъри тийзва нов проект, който се готви в студиото.

Той бива окачествен като „голям, амбициозен, глуповат“. Мъри уточнява обаче, че проектът е в съвсем ранен стадий на разработка в момента, а с оглед на малкия екип на Hello Games може да мине известно време, докато видим някакъв прототип.

Все пак е сигурно, че No Man’s Sky успя да се отличи, особено в технически аспект при генерирането на значителна по мащаб виртуална вселена. А пък и след рекламната кампания на заглавието несъмнено Мъри ще бъде доста по-внимателен в обещанията си... и кой ли знае, този път отзивите при пазарната премиера могат да са далеч по-положителни?

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
03 април 2019
Изтрит коментар
pepito avatar
pepito
04 април 2019
ами тя и no man sky не е особено "умновата"
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл