hategame logo
Създателите на L.A. Noire дължали 1.4 милиона долара, чудя се как е възможно с добрите продажби на играта?
пуснато на 09 октомври 2011 от pseto
l.a.noire
Не, наистина – L.A. Noire продаде над 4 милиона бройки и то преди да бъде осъществена премиерата му за PC, която се очаква на 8 ноември. Въпреки това, разработчикът на играта Team Bondi е пред ликвидация, като дължи... 1.4 милиона долара.

Което си е смешна сума по всички параграфи – само приходите на L.A. Noire са 240 000 000 в долари (4 милиона бройки по 60 гущера средна цена за всяка!).

Явно е, че Rockstar Games по някаква причина са решили да убият Team Bondi… може би заради скапаните условия на труд в компанията? Доста жалко – роби или не, създателите на играта направиха един шедьовър. Можем да се надяваме L.A. Noire да се сдобие с продължения.

Иначе, Team Bondi дължи суми между 19 000 и 100 000 долара на 30 свои работници. В това число влиза и шефът Брендън Макнамара, който трябва да получи 102 000 гущера.

Освен това, 145 000 долара трябва да бъдат връчени и на компанията Depth Analysis, която е разработила великата технология за сканиране на лицата на истински актьори и пренасяне на емоциите им в дадена игра.

Като цяло, общите дължими суми формират това 1 400 000 долара. И така мога да кажа едно – чао, Team Bondi, L.A. Noire ще бъде запомнен със сигурност!

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл