hategame logo
Създателите на Ridge Racer и FlatOut представят нов рейсър
пуснато на 25 февруари 2013 от pseto
bugbear racer
Студиото Bugbear Entertainment тийзна свой нов проект в едноминутен трейлър. Изцяло в традициите на гейм компанията, то и този път става дума за аркаден рейсър.

Поне от това, което виждаме в клипчето под статията, то играта ще се върти около един от режимите във FlatOut серията – Destruction Derby. В него куп автомобили имат за цел да разрушат конкуренцията, като последният оцелял печели.

Засега не е ясно дали ще има и други режими като например традиционни състезания с аркаден елемент. Подобно на Dirt: Showdown например. Аз бих заложил на „да“.

Като цяло, този нов проект на Bugbear изглежда интересно. Вероятно в близко бъдеще ще научим и повече подробности за него.

Макар че поне мен последната игра на компанията ме разочарова. Става дума за появилия се миналата година Ridge Racer Unbounded. Играта беше доста постна и като геймплей, и като графика – сериозно разочарование за фен на първите две FlatOut игри като мене. (През декември 2011-та се появи и FlatOut 3, но рейсъра не беше разработен от Bugbear, ами някакво ново студио, което тотално осра серията.)

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл