hategame logo
Създателите на Smite представят шутъра Paladins
пуснато на 04 август 2015 от pseto
paladins
Студиото Hi-Rez представи нова игра със старта на настоящата седмица – Paladins. Известната с MOBA-та си от трето лице Smite компания засега не разкрива достатъчно подробности за нея.

Научаваме, че и Paladins ще следва безплатния модел, като ще е наличен за PC, PlayStation 4 и Xbox One. Действието ще се развива във фентъзи вселена, а пък перспективата ще е от първо лице, за разлика от тази в Smite.

Откъм геймплей ще имате куп умения под формата на карти. Вие ще можете да избирате кои от тях да екипирате в даден мач, като с течение на времето докато вдигате нива ще получавате достъп до по-качествените скилове. Те осигуряват по-добри щети, защита, скорост, забавяне на противниците и прочее – тоест традиционните за този тип игри.

Засега не знаем дали Paladins ще бъде MOBA или ще е по-скоро шутър от типа на Blizzard-ския Overwatch, представен миналата година. Вероятно второто. Като имаме предвид обаче, че Smite беше достатъчно успешен, то можем да очакваме доста и от новото отроче на Hi-Rez Studios.

Paladins ще се появи в завършен вариант идната година, но скоро ще започне затворена бета, за която можете да се запишете още сега от официалния сайт на заглавието.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл