hategame logo
Създателите на Torchlight обявиха... куеста Hob
пуснато на 18 август 2015 от pseto
hob 2
Когато чуем за студиото Runic Games, то несъмнено се сещаме за двете Torchlight игри на компанията. Страхотните екшън RPG-та приличаха адски много на първите две Diablo заглавия, а това не е изненадващо – в крайна сметка компанията е основана от бивши Blizzard ветерани. Оказва се обаче, че новата игра на Runic е... куест.

Засега можем да видим само снимки от цъкалката, чието название е Hob. Тя може да се отличи с цветна графика и изометрична перспектива, като ще залага на „многопластовите пъзели и впечатляващ визуален стил“.

Най-интересното в Hob ще е тоталната липса на какъвто и да е текст. В заглавието няма да има нито един ред обяснение какво става, нито пък каквито и да е озвучени диалози. Вместо това ще можем да се потопим в атмосферата, разрешавайки загадките на виртуалния свят по интуиция.

Като цяло говорим за интересен и най-вече нестандартен подход. Но дали Runic ще се справят добре, излизайки от зоната на комфорта си, която очевидно са екшън RPG игрите? Предстои да научим.

Засега не знаем кога Hob ще се появи в продажба. Хубаво е, че още на 28 август по време на събитието PAX Prime ще научим повече за играта, която ще е налична „за PC и конзоли“ – не се уточнява точно кои.  hob 1 hob 4 hob 3

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл