hategame logo
Създателите на Transistor с нова игра – Pyre
пуснато на 21 април 2016 от pseto
pyre 1
pyre 2pyre 3Студиото Supergiant Games набра сериозна – и напълно заслужена – популярност с игрите си Bastion и Transistor, които получиха страхотни отзиви. За щастие талантливото студио не е мързелувало в последните години след премиерата на второто им популярно заглавие. Supergiant очевидно са бачкали по нова игра – Pyre.

Става дума за RPG, в което ще управляваме не един, а няколко героя. Освен на сюжета и атмосферата – силни страни и на Transistor, и на Bastion – в Pyre ще се залага и на битките. Те биват окачествявани като бързи и динамични.

Що се отнася до сюжета, в него биваме пренесени на остров, изпълнен с куп заточеници. Всеки от тях си има тъмно минало, заради което е бил запратен на забравеното място. Но въпреки това има шанс за спасение – мистериозно състезание позволява на хората, които го спечелят да се върнат из родните си места с опростени грехове. Именно и това е нашата цел – да се измъкнем.

Очевидно при това положение ще трябва да преценяваме в действие с кого да се бием рамо до рамо. Supergiant ни обещават множество различни персонажи, с които ще можем да обикаляме „мащабния, странен и чуден“ свят на Pyre.

Играта ще се появи по някое време през 2017-та за PC и PlayStation 4. Първи снимки и геймплей можем да видим в статията.

Коментари
CryinDragon avatar
CryinDragon
21 април 2016
Като визия и звук продължават да впечатляват. Шепа народ създават атмосфера, каквато доста ААА заглавия не могат. Ще се играе
pseto avatar
pseto
23 април 2016
Страхотно е студиото... и можем да очакваме поредния мачкащ саундтрак. Тамън се наслушах на този от Transistor.
nightwarrior avatar
nightwarrior
24 април 2016
Гледах някакво демо е играл TotalBiscuit и играта изглежда адски любопитно.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл